Master System-games die speelbaar zijn in Lost Judgment zijn bekend

Master System-games die speelbaar zijn in Lost Judgment zijn bekend

Sega heeft de Master System-games die speelbaar zijn in het aankomende Lost Judgment bekendgemaakt.

In juni werd al bekendgemaakt dat er in het vervolg op Judgment een speelbare Sega Master System in het kantoor van hoofdpersonage Takayuki Yagami zou staan. Deze vervangt het pinbalapparaat uit het eerste deel. Die pinbalmachine werd in de PS5- en Xbox Series-versie van de game al vervangen door een arcadekast van Outrun.

Inmiddels zijn bekend welke acht games er speelbaar zijn op het systeem in de game. Het gaat om Alex Kidd in Miracle World, Fantasy Zone, Penguin Land, Quartet, Enduro Racer, Woody Pop, Maze Hunter 3-D en Secret Command. Die laatste game is een heruitgave van Rambo: First Blood Part 2, maar dan zonder de licentie.

Het is niet uniek dat oude Sega-games speelbaar zijn in de Judgment-reeks en de Yakuza-games. In eerdere Yakuza-games kon men al games als Space Harrier, Virtua Fighter 5 en Puyo-Puyo spelen.

Lost Judgement is net als zijn voorganger een Yakuza-spin-off. De game volgt detective Takayuki Yagami, die wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en moord. De game verschijnt op 24 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en Xbox One. Een pc-versie is vooralsnog niet aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou