Massa's soldaten op Cossacks II screenshots | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De Co acks reeks, en ook de spin-off ervan, American Conquest, is nog steeds de trotste houder van het record 'meeste eenheden op één speelveld in een RTS'. Bij Co acks draaide het echt om ma aproductie van eenheden en binnen een paar seconde kon je zo een leger van een honderdtal soldaten uit de hoge hoed toveren.

Bij de grote aantallen eenheden zijn formaties van groot belang en de screenshots van de Co acks reeks kenmerken zich dan ook altijd vanwege de groepjes soldaten in leuke vormpjes en met verschillende kleurtjes. Met de opvolger, Co acks II: Napoleonic Wars is dit niet andres. Zo'n 64.000 eenheden kunnen zich tegelijk in de speelmap bevinden. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat men voor Co acks II trouw is gebleven aan de kla ieke 2D graphics, al is het detail van het landschap en de gebouwen flink opgekrikt.

In Co acks II staan zes naties tot je beschikking, namelijk Frankrijk, Engeland, Oostenrijk, Rusland, Prui en and Egypte. Deze naties verschillen niet alleen wat betreft de architectuur van de gebouwen, maar hebben ook verschillende eenheden en technologiën tot hun beschikking. In september zou de Engelse versie van Co acks II in de winkels moeten liggen, tot die tijd kun je de officiële Ru ische website bezoeken voor nog wat extra screenshots.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou