Mass Effect-reeks krijgt mogelijk multiplayer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De vacature is voor een multiplayerprogrammeur voor BioWare's studio in Montreal. De vacature is geplaatst door Jeff Goldstein, senior recruiter bij Electronic Arts. Een multiplayerprogrammeur zou ervoor moeten zorgen dat de engine en het systeem binnen de game betrouwbaar en efficiënt werken in een multiplayeromgeving.

Overzetten van de ervaring

Het belangrijkste waar een programmeur voor moet zorgen volgens de vacature is het succesvol overzetten van de ervaring die spelers hebben in de singleplayermodus naar de multiplayermodus. Verder beschrijft de vacature de Ma Effect-reeks als 'geliefd in de industrie'. De bewuste vacature is inmiddels verwijderd, al is niet bekend waarom.

Mogelijk krijgt het onvermijdelijke derde deel in de Ma Effect-trilogie een multiplayermodus. Ma Effect 2 verscheen begin dit jaar op Xbox 360 en laat spelers een gigantisch universum verkennen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou