Mass Effect: Legendary Edition verschijnt op 14 mei

Mass Effect: Legendary Edition verschijnt op 14 mei

Mass Effect: Legendary Edition verschijnt op 14 mei. Dat onthullen EA en BioWare in een nieuwe trailer.

Mass Effect: Legendary Edition bevat de eerste drie Mass Effect-games en alle dlc. De multiplayermodi ontbreken in de collectie.

De nieuwe beelden geven een blik op de grafische verbeteringen van BioWare's rpg's. De ontwikkelaar geeft aan dat de games op PlayStation 5, Xbox Series X en pc speelbaar zijn in 4K en zestig frames per seconde. Ook biedt de game hdr-ondersteuning.

Verder zijn onder andere de gezichten van personages aangepakt en zijn omgevingen verbeterd met meer details, geavanceerdere rook- en lichteffecten en andere grafische aspecten.

Het 'gevoel' van de gameplay is volgens BioWare daarnaast consistent in alle drie de delen uit de collectie. Ook zijn inhoudelijke zaken aangepast, zoals de uitgebreidere character creator, de besturing van het Mako-voertuig, de hud en moeten eindbaasgevechten 'beter' zijn.

Mass Effect The Legendary Collection verschijnt op 14 mei voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Lees ook ons interview met BioWare over de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

EA & Bioware. Dè combinatie die menig gamer hartje sneller doet kloppen!

0
test

Ik hoop dat mods nog werken. Of werkend te krijgen zijn. Ah I remember the day. Met Texmod textures scannen. Lingerie maken.

0
test

@LordLuc das behoorlijk gay.

0
test

@Ollongren En wat is daar mis mee?

0

Aanbevolen voor jou