Mass Effect: Legendary Edition is af

Mass Effect: Legendary Edition is af

Mass Effect: Legendary Edition is af. Dat onthult project director Mac Walters op Twitter.

Walters meldt dat de game 'goud' is, een industrieterm voor het stadium waarin een game gedrukt kan worden. Normaal gesproken heeft de ontwikkelaar nog enkele weken om een eerste patch te ontwikkelen om de game bij verschijning verder te polijsten.

Legendary Edition betreffen remasters van de eerste drie Mass Effect-games, inclusief alle dlc. Recent deelde IGN een exclusieve vergelijking tussen het origineel en de remasters. In de beelden worden onder andere de nieuwe character creator, het verbeterde Mako-voertuig en soepelere gameplay getoond.

Mass Effect: Legendary Edition verschijnt op 14 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Eerst maar f de reviews afwachten of de veranderingen genoeg zijn om het de moeite waard te maken

0
test

Ik vind het tegenwoordig een beetje de spuigaten uitlopen met al die remakes en remasters... Het blijft natuurlijk armoede om oude spellen in een nieuw jasje te steken in plaats van gewoon wat nieuws te verzinnen. Maar nu wordt iedereen wild van next gen versies van relatief moderne spellen, zoals God of War of TLOU. Kom op zeg, die zagen er toch al prachtig uit? Het zal vast nóg weer mooier kunnen, maar ik zou veel liever hebben dat de beschikbare tijd en budgetten in nieuwe IP's (of desnoods nieuwe vervolgen) zouden worden gestoken in plaats van in wéér een remake/ remaster/next gen versie etc.

0
test

@Michael-Raymond-Clayton I don't care! Ik ben hier erg blij mee, pre-order staat al een tijdje geplaatst!

0
test

@Michael-Raymond-Clayton als die remakes nu voorkomen dat er nieuwe games uitgebracht worden zou ik je punt nog ondersteunen maar er komt genoeg uit en veel remakes worden ook gemaakt door bedrijven die hier op gespecialiseerd zijn. Waarom zou je dan niet een publiek willen bedienen die deze oude games gemist hebben en ook de hardware niet meer hebben om ze te kunnen spelen? Net als bij films en muziek willen mensen ook graag oud materiaal terug zien of beluisteren. Dan is het alleen maar prima dat games beschikbaar worden gemaakt voor de huidige hardware. Dit doen we tenslotte ook met muziek en films waar het volledig bij geaccepteerd wordt. En als de games dan wat beter ogen of prettiger spelen dan is dan alleen maar een win-win

0
test

@Jumpman komt er zo veel uit dan? Ik heb nog genoeg liggen, daar niet van, maar volgens mij valt het qua nieuwe releases juist behoorlijk tegen...

0
test

@Michael-Raymond-Clayton God of war op ps4 pro was 1 van de mooiste games. God of war op ps5 is jog beter en speels nog beter ook. De update was gratis en zo hoort het. Bet als gears 5 mooi op one x maar beter op series x met 4k en zelfs een 120 fps mode die aanvoelt of gears altijd zo gespeeld moest worden. Wat ik wel deel is als deze updates geld kosten mogen ze het houden doen dev het gratis zoals deze 2 games ben ik er helemaal voor.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Michael-Raymond-Clayton Er worden hartstikke veel nieuwe spellen verzonnen, remakes beinvloeden dat heklemaal niet. Mass Effect 1-3 zijn nig aktijd heel erg speelbaar en als daarm een nieuw jasje omheen zit vind ik dat persoonlijk wel leuk. Als er geen markt voor is dan houdt het vanzelf op.

0

@Michael-Raymond-Clayton gelukkig doet de hele gamewereld niets met een mening van een super kleine individu zoals jij. Be a little positive!

0

Aanbevolen voor jou