Op de site van de Amerikaanse gameswinkel Gamestop is een speciale heruitgave van Mass Effect voor Xbox 360 gesignaleerd. Naast het spel bevat dit pakket een documentaire, trailers, de soundtrack op CD, een artbook en de downloadable content genaamd Bring Down The Sky dat een extra ras en extra wereld bevat.

Deze box zal volgens Gamestop in Amerika vanaf tien februari te koop zijn voor 19.99 dollar. Over een eventuele Europese release is niets bekend.

Ook naar PS3 Naast het nieuwtje over de heruitgave van Mass Effect doet er ook een interessant gerucht over Mass Effect de ronde. Gamesblog Second Story Gamer meldt dat een "redelijk betrouwbare bron" heeft gezegd dat de Mass Effect-trilogie ook naar de PlayStation 3 komt. De kans is volgens deze bron behoorlijk groot dat ook het eerste deel nog zijn opwachting maakt op de spelcomputer van Sony.

Electronic Arts zou deze beslissing genomen hebben uit financiële overwegingen, gezien de huidige staat van de economie. Volgens de bron zou de officiële aankondiging op 23 maart plaatsvinden tijdens de Game Developers Conference.