Mass Effect krijgt heruitgave met extra disc | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Op de site van de Amerikaanse gameswinkel Gamestop is een speciale heruitgave van Ma Effect voor Xbox 360 gesignaleerd. Naast het spel bevat dit pakket een documentaire, trailers, de soundtrack op CD, een artbook en de downloadable content genaamd Bring Down The Sky dat een extra ras en extra wereld bevat.

Deze box zal volgens Gamestop in Amerika vanaf tien februari te koop zijn voor 19.99 dollar. Over een eventuele Europese release is niets bekend.

Ook naar PS3Naast het nieuwtje over de heruitgave van Ma Effect doet er ook een intere ant gerucht over Ma Effect de ronde. Gamesblog Second Story Gamer meldt dat een "redelijk betrouwbare bron" heeft gezegd dat de Ma Effect-trilogie ook naar de PlayStation 3 komt. De kans is volgens deze bron behoorlijk groot dat ook het eerste deel nog zijn opwachting maakt op de spelcomputer van Sony.

Electronic Arts zou deze besli ing genomen hebben uit financiële overwegingen, gezien de huidige staat van de economie. Volgens de bron zou de officiële aankondiging op 23 maart plaatsvinden tijdens de Game Developers Conference.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou