Mass Effect 3-fans doneren aan goed doel voor ander einde | Gamer.nl

Mass Effect 3-fans doneren aan goed doel voor ander einde | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De actie, Retake Ma Effect genaamd, is volgens de initiatiefnemer niet een middel om de boosheid van fans over te brengen, noch een claim dat zij recht zouden hebben op een ander einde. "We willen enkel onze hoop uitspreken voor een mogelijke andere richting die de serie waar we zou van zijn gaan houden op kan gaan." Het geld dat voor dit initiatief wordt ingezameld, gaat naar Child's Play; donaties zijn nog tot 11 april mogelijk.

Reactie BioWare

Hoewel ontwikkelaar BioWare niet direct op deze actie gereageerd heeft, sprak director van Ma Effect 3 Casey Hudson onlangs wel over hoe het einde van de game volgens hem bedoeld is. "Ik wilde niet dat de game makkelijk te vergeten zou zijn. En zelfs de polariserende reacties die mensen hadden bij de eindes, dat zij discu ieerden over wat de eindes betekenden en over wat er daarna gaat gebeuren, in wat voor situatie de personages terechtkomen. Dat is voor mij het leuke aan een verhaal", aldus Hudson. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou