Mass Effect 3 Facebook-app biedt in-game bonussen | Gamer.nl

Mass Effect 3 Facebook-app biedt in-game bonussen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De applicatie, Ma Effect 3 Mi ion Command, geeft spelers verschillende mi ies waarmee onder andere Xbox Live Avatar-voorwerpen en downloadbare content kunnen worden verdiend. Volgens de promotionele campagne "bepalen je besli ingen de beloning".

In de eerste mi ie moet de speler zich inschrijven voor het spel. Toekomstige mi ies beloven uitgebreider te worden. Zo moeten spelers van Mi ile Command volgende week een zin bedenken waarmee zij het personage Liara afwijzen dan wel willen versieren. Ook komt er een opdracht die hen opdraagt om video's te maken waarin zij bewegingen in het spel nadoen, met als beloning voor het winnende filmpje een speciale Ma Effect 3-Xbox 360 inclusief Kinect.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou