Mass Effect 2 voor PS3 kent visuele aanpassingen | Gamer.nl

Mass Effect 2 voor PS3 kent visuele aanpassingen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ma Effect 2 verscheen eerder dit jaar op de Xbox 360 en PC. Op de vraag van PSM3 wat de PlayStation 3, en de Xbox 360 niet, voor Ma Effect 2 zou kunnnen betekenen, zei Zeschuk: "Het meest belangrijke is fundamenteel gezien dat de [PS3] een heel andere architectuur heeft. Visueel zijn er waarschijnlijk wat veranderingen - er zijn verschillen in de manier waarop het geheugen toegewezen wordt en de grafische proce or is heel anders.

"We gaan niet meegesleept worden in het argument welke [spelcomputer] krachtiger is; uiteindelijk zijn beide [krachtig] en kunnen we ermee doen wat we willen. Wanneer je games maakt, wil je dat zoveel mogelijk mensen de games spelen, dus dit is een grote mogelijkheid om een groot segment van de markt te bereiken.

Daarnaast speelt Ma Effect 2 op de PlayStation 3 volgens Zeschuk ook iets anders. "Vanaf het begin heb je een andere controller vast en dat alleen al zorgt ervoor dat de game anders aanvoelt", aldus de oprichter van BioWare. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou