Mass Effect 2 voor de PS3 gebruikt Mass Effect 3-engine | Gamer.nl

Mass Effect 2 voor de PS3 gebruikt Mass Effect 3-engine | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“We hebben de Ma Effect 3-engine eigenlijk al af en hebben deze gebruikt om de Playstation 3-versie van Ma Effect 2 te maken. Kortom, we hebben alle content, het verhaal en alle andere onderdelen van Ma Effect 2 in de Ma Effect 3-engine gestopt. Het eerste wat opvalt is de verbetering van de graphics”, zegt Houston.

Naast dat de game er op de PS3 grafisch beter uitziet, is de besturing voor de Playstation 3-controller aangepast en zijn zaken zoals planet scanning verbeterd. Alle uitbreidingen die voor de Xbox 360 en PC zijn uitgebracht komen ook voor de PS3-versie beschikbaar.

Ontwikkeling afgerond

Houston meldt ook dat de game helemaal af is en klaar om op 21 januari volgend jaar uitgebracht te worden. Ma Effect 2 is een avontuurlijke RPG-shooter en bevat op de PS3 een proloog in de vorm van een interactief stripverhaal, zodat spelers de keuzes die belangrijk bleken in het eerste deel zelf kunnen maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou