Mass Effect 2-demo 22 december beschikbaar voor PS3 | Gamer.nl

Mass Effect 2-demo 22 december beschikbaar voor PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ma Effect 2 op de PlayStation 3 krijgt een interactief stripverhaal, dat spelers de keuzes uit het eerste deel zelf laat maken. Deze keuzes zullen effect hebben op het verloop van het tweede deel. Ook bevat de Playstation 3-versie alle voorgaande downloadbare content die is uitgekomen voor de PC en Xbox 360. Daaronder vallen Lair of the Shadow Broker, Project Overlord en Kasumi: Stolen Memory en de Blood Dragon Armour. Daarnaast worden ook Zaeed en Firewalker beschikbaar gesteld, via het Cerberus Network.

Net zo goed

Onlangs beloofde ontwikkelaar BioWare Playstation 3-gebruikers dat Ma Effect 2 op de console van Sony “net zo goed, zo niet beter dan de Xbox 360-versie” zal zijn. Ma Effect 2 verschijnt 21 januari volgend jaar voor de PS3. De game kwam begin dit jaar al uit voor de PC en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou