Marvin the Martian wordt vanavond aan Multiversus toegevoegd

Marvin the Martian wordt vanavond aan Multiversus toegevoegd

Vanavond om 19:00 uur verschijnt Marvin the Martian als speelbaar personage in Multiversus.

Het was al bekend dat het speelbare personage ergens gedurende het huidige tweede seizoen van de vechtgame zou worden toegevoegd, maar nu is dus bekend dat dit vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd gebeurt. Ongeveer een uur daarvoor gaat de game offline om zijn komst voor te bereiden.

Marvin wordt overigens van stem voorzien door Eric Bauza, de huidige stem van vele Looney Tunes-personages. Hij zal al in Multiversus via zijn stemwerk voor Bugs Bunny.

Ergens gedurende het tweede seizoen wordt ook een nieuwe arena toegevoegd gebaseerd op Game of Thrones. Daarin vechten spelers met op de achtergrond de Iron Throne. De arena bevat ook een remix van het iconische Game of Thrones-themanummer. Het is nog niet bekend wanneer deze arena aan de game wordt toegevoegd.

Eerder vandaag bleek dat mensen in het tweede seizoen van Multiversus twee keer zoveel XP moeten verdienen om alles in de battle pass te ontgrendelen. Het nieuwe seizoen bevat vier ontgrendelbare skins in de battle pass, waarbij de Baker Street-versie van Tom en Jerry gratis is bij het behalen van Tier 50. De andere skins kunnen alleen met een Premium-versie van de Battle Pass worden ontgrendeld: Astronaut Velma op Tier 1, Tea Time Reindog op Tier 42 en Maestro Bugs Bunny op Tier 50.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mijn favoriete flippo!

0
test

@lennisdubbers Hahahah leuke herinneringen. heb je die ook nog?

0

@watashi wa maurice desu. Jazeker! Bij mijn ouders op zolder. Naast de knikkers.

0

Aanbevolen voor jou