Nieuws
Spider-Man

Marvel's Spider-Man krijgt mogelijk Fantastic Four-content

Marvel Games geeft een hint

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Marvel Games heeft bekendgemaakt dat er binnenkort nieuwe content komt naar de PlayStation 4-game Marvel's Spider-Man. Dit maakte de voorzitter van Marvel, Ryan Peganos, bekend tijdens een livestream.

Peganos geeft tijdens de livestream aan dat er 'iets fantastisch' op komst is voor de PS4-game. "Op dit moment kan ik er nog niets over zeggen, maar dit wil je wel in de gaten blijven houden. Het wordt geweldig en fantastisch", aldus Peganos. Marvel Games meldt deze aankondiging ook op Twitter.

Ontwikkelaar Insomniac Games reageert op speelse wijze op het bericht met een emoji met ogen. Hiermee kan verondersteld worden dat er binnenkort al nieuwe content gaat verschijnen.

Alhoewel er momenteel nog niet bekend is wat voor content naar de game komt, worden verwachtingen geschept over een nieuw kostuum voor de protagonist die gerelateerd is aan de Fantastic Four. Zo wordt er gedacht aan de 'Bombastic Bagman'-kostuum of de zwart en wit gekleurde 'Future Foundation'-kostuum.

Ontwikkelaar Insomniac Games heeft kort geleden nog apart een Spider-Man-kostuum uitgebracht nadat de drie dlc-uitbreidingen waren gelanceerd. Insomniac voegde de beruchte Raimi-kostuum toe dat bij veel fans hoog op de verlanglijst stond.

Marvel's Spider-Man is verkrijgbaar op PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Harvest Moon-rpg My Time at Portia 15 januari naar pc Review: Asus ROG Phone moet de game-smartphone volwassen maken
0

Reacties op: Marvel's Spider-Man krijgt mogelijk Fantastic Four-content

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.