Marvel’s Spider-Man had mogelijk ooit een multiplayermodus

Marvel’s Spider-Man had mogelijk ooit een multiplayermodus

Het was ooit mogelijk de bedoeling dat er een multiplayermodus in Marvel's Spider-Man zou hebben gezeten.

Dat blijkt uit files van de pas uitgekomen pc-versie van Marvel's Spider-Man Remastered. Twitter-gerbuiker DniweTamp stuitte op een aantal referenties naar een multiplayermodus in de files van de game. De website VGC heeft dit inmiddels geverifieerd. 

De modus had ooit mogelijk ontgrendeld moeten worden tijdens het spelen van de singleplayergame. Eén van de spelers had vervolgens Peter Parker als Spider-Man bestuurd, terwijl een andere speler Miles Morales zou besturen. Beide helden zouden een unieke loadout hebben gehad. Er zouden zowel een PvP- als PvE-modus in hebben gezeten.

De later uitgekomen spin-off Spider-Man: Miles Morales was net als het origineel louter een singleplayerervaring. Insomniac werkt inmiddels aan Marvel's Spider-Man 2. Het is niet bekend of daar wel een multiplayermodus in komt te zitten.

Eerder vandaag was al het bericht te lezen dat de vrijdag uitgekomen pc-versie van Spider-Man Remastered veel spelers aantrekt. Vervolg Miles Morales moet ergens later dit jaar uitkomen op pc. De overzettingen zijn gemaakt door Nixxes Software, een Nederlands bedrijf dat inmiddels onderdeel uitmaakt van Sony PlayStation.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cool! Spider-Man zou bij uitstek geschikt zijn voor een Co-Op modus. De DLC missies met Black Cat uit het eerste deel bijvoorbeeld, waar je samen een basis in stealth moet uitschakelen. Zou tof zijn als deel 2 een Co-Op modus had!

0
test

Zou best kunnen zijn dat dit voor Spider-Man 2 is. Het gebeurt nog wel is dat games ook bestanden voor toekomstige games hebben, zo zitten er in Red Dead Redemption 2 bestanden voor moderne wapens die niet in GTA 5 zitten en dus waarschijnlijk voor GTA 6 bedoeld zijn, en in de beta voor de mobiele versie van CoD Warzone zaten bestanden voor Modern Warfare II en zelfs de volgende game van Treyarch die pas in 2024 komt.

0

Aanbevolen voor jou