Marvel's Spider-Man 2 nog steeds gepland voor release in 2023

Marvel's Spider-Man 2 nog steeds gepland voor release in 2023

Insomniac Games heeft laten weten dat Marvel's Spider-Man 2 nog altijd gepland staat voor release in 2023.

Op Twitter uitte een fan zijn zorgen over de staat van de game, aangezien er nog geen precieze releasedatum is en het al geruime tijd geleden is dat er een nieuwe trailer voor het spel is verschenen.

Ontwikkelaar Insomniac Games stelde de persoon in kwestie gerust: "Maar je geen zorgen. We boeken veel progressie en de game staat nog altijd gepland voor (een release in) 2023. Het kost veel tijd, moeite, middelen en coördinatie om een game aan de buitenwereld te tonen."

Marvel's Spider-Man 2 werd vorig jaar in september onthuld tijdens een live presentatie van Sony. Hoewel nog weinig bekend is, maakt de trailer wel duidelijk dat Venom geïntroduceerd wordt in het spel. Tony Todd (Candyman) spreekt de stem in. Yuri Lowenthal en Nadji Jeter keren terug als Peter en Miles. Tijdens dezelfde presentatie werd ook onthuld dat Insomniac Games aan Wolverine werkt. Beide spellen zijn vooralsnog alleen voor PlayStation 5 aangekondigd.

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Dit spel is nog minstens een jaar verwijderd. Hoezo ongerust over zijn dat snap ik niet helemaal. Dit was altijd al een late 2023 game geweest en Wolverine een 2024 game. Insomniac heeft meerdere projecten in development waarvan ook een multiplayer project en VR project.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Een game wat pas later volgend jaar komt, hoeven ze in feite ook helemaal nog niet te tonen. GoW komt bijna uit en ook daar hebben we nauwelijks echt veel van gezien. Of dat ook echt nodig is weet ik niet, want we praten over een bekende franchise. Een aparte SoP is ook niet echt nodig voor een game als GoW, maar gewoon marketing en een launch trailer. Ze hoeven niet 2 jaar vooruit aan te kondigen naar mijn mening. We weten dat alle studio's aan games werken en meerdere projecten hebben. Ze zullen selectief games aankondigen, in plaats van alles te tonen wat jaren verwijderd is en waarvan je niet eens weet of het ooit uit komt.

0

Aanbevolen voor jou