Nieuws

Marvel's Midnight Suns krijgt leeftijdsclassificering in Zuid-Korea

Game staat gepland voor release in tweede helft van 2022

Geschreven door Michel Musters op
Marvel's Midnight Suns is van een leeftijdsclassificering in Zuid-Korea voorzien.

Dat viel een Reddit-gebruiker op. De game kreeg een rating van 15 jaar en ouder, dat over het algemeen gelijk staat aan een PEGI-rating van 16 jaar. Het feit dat er een classificering aan de game is gehangen, doet vermoeden dat de ontwikkeling van het spel opschiet.

Marvel's Midnight Suns stond eigenlijk gepland voor een release in maart 2022, maar werd vorig jaar uitgesteld naar ergens in de tweede helft van 2022. Een precieze nieuwe releasedatum is er nog niet.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarbij spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider.

Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen. Hoewel spelers net als in Xcom, dat net als Midnight Suns is ontwikkeld door Firaxis, tactische gevechten voeren, ligt er meer nadruk op de relaties met anderen.

Midnight Suns komt uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Enquête vraagt naar interesse in Persona-franchise op Xbox en Switch Deze week meer info over horrorgame The Callisto Protocol
0

Reacties op: Marvel's Midnight Suns krijgt leeftijdsclassificering in Zuid-Korea

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.