Marvel's Midnight Suns al met korting te koop

Marvel's Midnight Suns al met korting te koop

Marvel's Midnight Suns verscheen afgelopen december, maar is nu al digitaal met korting te koop.

Alle digitale edities zijn met 33 procent korting op de PlayStation Store, Microsoft Store en Steam te koop. Ondanks dat het spel afgelopen 2 december pas uitkwam, zijn de kortingen nu al beschikbaar. Het geldt niet alleen voor de reguliere editie, maar ook de speciale edities van de game.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarin spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen. Midnight Suns is ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. 

De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Laat er geen twijfel over bestaan: Marvel’s Midnight Suns is een ontzettend leuke strategy-rpg. De interactie tussen de bekende en minder bekende helden uit het Marvel-universum is een feest voor fans. De hoofdmaaltijd bestaat echter uit de geweldige turn-based gevechten. Het spel voelt helaas soms wat onevenwichtig door de lange tijd die je in de ‘Abbey’ doorbrengt, alsof de ontwikkelaars niet genoeg vertrouwen hebben in de kracht van het strategische hart van de game. Die gevechten zijn toch echt meer dan de moeite waard."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja dat voorspelt niet veel goeds voor deze game.

0

Aanbevolen voor jou