Nieuws
avengers

Marvel's Avengers uitgesteld tot september

Meer ontwikkeltijd voor Crystal Dynamics

Geschreven door Lucas May op
Square Enix en Crystal Dynamics kondigen vandaag aan dat Marvel's Avengers is uitgesteld tot september dit jaar. Het bericht werd geplaatst op de officiële website van de game.

De Avengers-game moest oorspronkelijk verschijnen op 15 mei, maar wordt nu op 4 september van dit jaar uitgebracht. In het bericht op de website staat dat het team achter de game de ultieme Avengers-ervaring wilde afleveren en dat er extra tijd nodig is om dit waar te kunnen maken. Hiernaast worden fans bedankt voor hun steun en begrip.

In de aankondiging wordt geen verandering wat betreft platforms genoemd. Gezien de superheldengame dichtbij de release van de volgende generatie verschijnt, is er een mogelijkheid dat er ook versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X in de maak zijn. Vooralsnog verschijnt de game alleen voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

Na een catastrofale gebeurtenis – waar de Avengers zelf de schuld van in de schoenen geschoven krijgen – is het aan jou om het heldenteam weer op te bouwen en hun reputatie te repareren. Ondertussen verzamel je een hoop loot om de uitrusting van de helden te verbeteren en geniet je van makkelijk te behappen gameplay die je visueel spectaculaire acties laat uithalen.

Tegelijkertijd met deze aankondiging maakte Square Enix ook bekend dat de remake van Final Fantasy 7 is uitgesteld.

avengers

Dit artikel delen:

Lees meer

Releasedatum Final Fantasy 7 Remake maand verschoven Bekijk je PlayStation-overzicht van 2019 met speciale website
0

Reacties op: Marvel's Avengers uitgesteld tot september

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.