Marvel's Avengers komt op 18 maart naar PS5 en Xbox Series X en S

Marvel's Avengers komt op 18 maart naar PS5 en Xbox Series X en S

Vanaf 18 maart is de PlayStation 5- en Xbox Series X en S-versie van Marvel's Avengers verkrijgbaar.

Mensen die de game al op PlayStation 4 of Xbox One hebben, kunnen vanaf dat moment gratis upgraden naar de next-gen versie. Ook kan men savegames meenemen naar de nieuwe generatie consoles. 

Op de PS5 en Xbox Series X kan men tussen twee modi kiezen: eentje waarin resolutie de voorkeur geniet en eentje waarin de game in 60 frames per seconde draait. De next-gen update had eigenlijk vorig jaar uit moeten komen, maar werd in oktober uitgesteld naar dit jaar.

Op 18 maart komt ook de langverwachte Hawkeye-dlc naar de game. Operation: Hawkeye - Future Imperfect is gratis voor iedereen die de game op welk systeem dan ook heeft en bevat Hawkeye als een speelbaar personage. Ook bevat de uitbreiding het nieuwe hoofdstuk in het Avengers Initiative-verhaal. Verder wordt Maestro als vijand geïntroduceerd.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is te laat toch? Denk niet dat veel mensen het nog spelen of hier überhaupt op zitten te wachten nog?

0
test

@Markus88 nahja zat er op te wachten tot, laten we zeggen, twee weken geleden. Vond dak 't nog lang volhield... En nog geen Spider-Man in zicht 🤔 ga 'm maar verkopen denk ik nu je er nog "iets" voor kan krijgen.

0
test

@Floppyhoofd_ dat heb je zeker lang volgehouden haha!

0
test

Spel speelt inmiddels prima weg. Meeste bugs zijn verholpen en de gameplay is verslavend. Probleem is het weinige content, dus zelf log ik steeds in met release nieuwe content, even doorspelen en weer verder met andere games. Hopelijk komt binnenkort de nieuwe end game content, welke ook uitgesteld was.

0

Aanbevolen voor jou