Marvel’s Avengers-game voor het eerst getoond

Marvel’s Avengers-game voor het eerst getoond

Square Enix toonde tijdens zijn E3-persconferentie voor het eerst beelden van het aankomende Marvel’s Avengers.

Square Enix werkt met Crystal Dynamics, bekend van de Tomb Raider-franchise, al geruime tijd aan de Avengers-game, maar tot vannacht was er nog nagenoeg niets over bekend en waren er nog geen beelden van uitgebracht. Eerder deze week lekte via een poster op de E3-beurs zelf al uit dat het spel naar PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc komt. Nu is bekend dat het spel op 15 mei 2020 uitkomt.

De bekende helden uit het Marvel-universum zitten in het spel, zoals Captain America, Thor, Bruce Banner (de Hulk), Black Widow en Iron Man. San Francisco viert de opening van een nieuw hoofdkantoor van de Avengers. Er wordt een poging gedaan om nieuwe technologie te stelen, en de Avengers worden hiervan beschuldigd. Vijf jaar later bedreigt iets slechts de wereld, en moeten de Avengers alsnog in actie komen. Het verhaal is compleet uniek voor de game gemaakt.

Bekende stemacteurs Nolan North en Troy Baker spelen respectievelijk Tony Stark en Bruce Banner. De game krijgt daarnaast een online modus waarin spelers met z'n vieren samenwerken. Alle nieuwe locaties en helden die als dlc aan de game worden toegevoegd, zijn gratis voor alle spelers. De game bevat geen lootboxes.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar wat is het voor een game? Action adventure? Mmo? Kan je het coop spelen?

0
test

Beetje raar dat er geen gebruik gemaakt is van de gezichten van de originele acteurs. Nu zien de characters er nogal raar en cheap uit. verder ziet het er wel vet uit, maar echte gameplay beelden zullen nog moeten uitwijzen of het ook werkelijk wat is.

0
test

Acteurs beschermen meestal contractueel hun gelijkenis, dus dat verbaast me niks. Het is inderdaad even wennen na 11 jaar MCU. Meeste fans geven echter aan dat sommige gezichten nog wel wat aandacht nodig hebben. Hopelijk kunnen ze dat nog tweaken. Gameplay beelden zouden vanavond rond 22:00 volgen tijdens E3 Colosseum.

0
test

@NrFive Het is eigenlijk gewoon Square's take op de avengers. Het heeft helemaal niks met het MCU te maken netzoals insomniacs spiderman game. Heeft niks met contracten te maken. Best geinig wel. Gameverfilmingen vallen niet goed in de smaak, doen ze het anders, is het weer niet goed XP

0
test

@SuperDre Absoluut mee oneens. Ik ben juist bijzonder blij dat ze de gezichten van de acteurs niet hebben gebruikt want nu heeft de game een eigen smoel en krijg ik er niet zo’n goedkope cashgrab-feel van. Het ziet er alles behalve raar en cheap uit.

0
test

@Sander999 scheelt ook dat ze nu minder geld kwijt zijn aan dure acteurs.

0

Aanbevolen voor jou