In een interview met website Gamasutra heeft Yasuhiro Wada, CEO van Marvelous, aangegeven graag voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC te gaan ontwikkelen. Marvelous is de ontwikkelaar van onder andere No More Heroes, een game die alleen op de Wii is uitgekomen.

“We hebben een goede relatie met Nintendo, dus we zullen door blijven gaan met ontwikkelen voor Nintendo. Tegelijkertijd ben ik erg geïnteresseerd in de meer hardcore platformen.”

“Alle projecten waar we mee bezig zijn vereisen veel technische kennis en speciale technieken en we willen graag verbeteren tot het punt dat we door kunnen gaan naar de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.”

“Om eerlijk te zijn hebben we altijd al een game willen ontwikkelen voor een hardcore platform, maar indertijd hadden we niet genoeg geld en kunde. Ik denk dat we nu op het punt zijn waar we kunnen beginnen te denken dat we het daadwerkelijk kunnen doen.”

Marvelous wil wel graag alles in eigen beheer houden. Zo zullen ze niet snel hun eigen games gaan licenseren aan andere ontwikkelaars. “We denken altijd aan ontwikkeling voor verschillende platformen, maar tegelijkertijd willen we het niet zomaar aan andere ontwikkelaars geven. We willen alles zelf maken.”