Marvel Snap komt op 18 oktober uit

Marvel Snap komt op 18 oktober uit

Het digitale kaartspel Marvel Snap verschijnt op 18 oktober.

Dat werd gisteren tijdens de Disney & Marvel Games Showcase onthuld. Het spel is op dit moment al in bètavorm speelbaar, maar volgens Nuverse en Second Dinner vindt de volledige release dus op 18 oktober plaats. De game is beschikbaar op pc, iOS en Android.

Marvel Snap werd in mei al aangekondigd en is een collectible card game gebaseerd op de films en comics van Marvel, waarin (anti-)helden van allerlei teams als de X-Men en Guardians of the Galaxy samenkomen. Gemiddeld duurt een ronde Marvel Snap drie minuten. Spelers hebben elk een deck van vijftien kaarten tot hun beschikking. 

Hieronder is een nieuwe trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er gaaf uit. Ik twijfel alleen of het ook genoeg diepgang heeft om het op langere termijn interessant te houden.

0
test

Speel het al een aardige tijd (account via Filipijnen) en moet zeggen dat dit nu mijn go to card game is. De korte potjes en diversiteit in tactiek op hogere niveaus is erg leuk. Enige frustratie is dat je kaarten echt moet unlocken. Dus dat zorgt er voor dat je in het begin vooral wat tegenslag zal hebben tot je minimaal 1 leuk deck gemaakt heb. Daar tegenover staat dat een deck maar 12 kaarten is, dus dat gaat redelijk vlot! En ik vermoed dat dit spel esport potentie heeft door het Snap systeem (soort van poker met bluffen).

0

Aanbevolen voor jou