Nieuws
Captain Marvel

Marvel Powers United VR komt volgend jaar naar Oculus Rift

Exclusief voor Oculus Rift

Geschreven door Eline Oosterloo op
Er is een trailer verschenen van Marvel Powers United VR, met personages uit het Marvel-universum.

Marvel en Oculus werken samen aan een nieuwe vr-game genaamd Marvel Powers United VR exclusief voor Oculus Rift. In de game zullen Marvel-personages speelbaar zijn, waaronder de Hulk, Rocket Raccoon en Captain Marvel. De game is opgedeeld in missies, waarin de Marvel-helden vijanden uit hetzelfde universum dienen te verslaan.

Een demonstratie tijdens de D23 Expo in Anaheim liet drie spelers zien, die allemaal op verschillende posities op de kaart stonden. Er is gelimiteerde bewegingsvrijheid, waardoor de spelers gedwongen zijn om samen te werken om de missies tot een goed einde te brengen. Elk personage heeft zijn eigen specialiteiten. Zo kan Hulk bijvoorbeeld zijn vuisten in de strijd gooien, projectielen vangen en terugsturen naar de tegenstander. Het spel is bestuurbaar door middel van de bijbehorende touch-controllers.

Later zullen meer speelbare personages bekendgemaakt worden. Eerder kondigde Oculus aan meer te gaan investeren in nieuwe vr-content. Bekijk hieronder de officiële trailer van Marvel Power United VR.

Dit artikel delen:

Lees meer

Splatoon krijgt eigen online anime Runescape eind dit jaar naar smartphones en tablets
0

Reacties op: Marvel Powers United VR komt volgend jaar naar Oculus Rift

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.