Marvel-mmo in de maak bij studio achter DC Universe Online

Marvel-mmo in de maak bij studio achter DC Universe Online

De studio achter DC Universe Online werkt aan een mmo gebaseerd op Marvel.

Dat blijkt uit een presentatie voor investeerders van uitgever EnaD Global 7. Hierin hebben ze het over hun toekomstige doelen. 

Er wordt onder andere een mmo gebaseerd op Marvel genoemd, die wordt ontwikkeld door Dimensional Ink Studios, de ontwikkelaar van DC Universe Online. De ontwikkeling wordt geleid door Jack Emmert, die City of Heroes heeft ontworpen en op dit moment DCUO runt.

Meer details zijn er niet. Aan de tijdlijn te zien kan het nog wel even duren voordat het spel uitkomt, aangezien het bij de doelen voor de lange termijn staan.

Marvel

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat gaat weer niemand spelen.

0
test

Ik zie niet hoe dit leuk kan zijn. Juist in MMO vorm lijkt mij het superhelden genre helemaal niet op zijn plaats. Alleen al door simpelweg de balans problemen die het met zich mee brengt. Zou er een goede balans in zitten, dan is het hele gevoel van superkrachten hebben ook weer weg. Wie weet leren ze wel van Guardians of the Galaxy. Geen extra's in de vorm van microtransacties en puur alleen voor gameplay.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Vandaar ook het aanvullende stuk in mijn reactie, die jij (waarschijnlijk) per ongeluk over het hoofd hebt gezien :)

0

Aanbevolen voor jou