Marvel Future Revolution aangekondigd op PAX East

Marvel Future Revolution aangekondigd op PAX East

Tijdens het Marvel Mystery Panel bij PAX East heeft ontwikkelaar Netmarble een nieuwe Marvel mobile game onthuld: Marvel Future Revolution. Het is een openwereld-rpg met verschillende Marvel-personages.

De nieuwe Marvel-game van Netmarble is het vervolg op Marvel Future Fight. Na de aankondiging zijn er verschillende gameplay-trailers van de nieuwe mobile game verschenen. Je kan ze hieronder bekijken.

Watch on YouTube

De eerste trailer laat zien hoe de wereld waar de game zich afspeelt eruitziet. Het is duidelijk dat de game zich niet op aarde afspeelt.

Watch on YouTube

In de tweede trailer zie je de kostuums van de verschillende Marvel-helden in de game. Tot nu is er bevestigd dat: Captain America, Spider-Man, Doctor Strange en Captain Marvel in de game zitten.

Watch on YouTube

Bij de laatste trailer komen de Marvel-slechteriken aan bod. De slechteriken die in de game zitten zijn: Red Skull, Baron Mordo, Green Goblin, M.O.D.O.K. enRed Goblin. Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het spel gaat zich op meerdere planeten afspelen (ook aarde) en zal gebruik maken van de multiverse. Nog wat filmpjes ter aanvulling: Heroes: https://www.youtube.com/watch?v=P1s7Q-DN2Ow Multiverse: https://www.youtube.com/watch?v=Q6Wt5-VcUsc Worlds: https://www.youtube.com/watch?v=Q6Wt5-VcUsc Gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=e-9tstEVRbQ Een open wereld MMORPG op mobiel... ik ben benieuwd. Edit: De hele panel is hier terug te kijken: https://www.facebook.com/MarvelFutureRevolution/videos/3036194656423945/

0
test

Gelukkig een nieuwe mobile game. Precies wat we willen....

0

Aanbevolen voor jou