Marvel brengt X-men arcadespel naar PSN en Xbox Live Arcade | Gamer.nl

Marvel brengt X-men arcadespel naar PSN en Xbox Live Arcade | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

X-Men: The Arcade Game is “binnenkort” al te downloaden, zo liet het bedrijf weten op de New York Comic Con, die afgelopen weekend plaatsvond. Een exacte releasedatum of prijs voor de titel zijn nog niet bekendgemaakt.

De side-scrolling beat 'm up wordt door Konami overgezet naar de PlayStation 3 en Xbox 360 en krijgt dezelfde inhoud, waaronder een online en offline coöperatieve modus voor zes spelers. Op Xbox 360 kunnen maximaal vier mensen op één apparaat spelen, omdat er niet meer dan vier controllers aangesloten kunnen worden. Door verbonden te zijn met Xbox Live is het echter mogelijk om nog twee spelers online te vinden. Ook is het mogelijk om met zes spelers online te gamen, ieder op zijn eigen spelcomputer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou