Martha is Dead verschijnt volgend jaar, ook op PlayStation 4 en 5

Martha is Dead verschijnt volgend jaar, ook op PlayStation 4 en 5

Martha is Dead moet in de loop van 2021 uitkomen en is ook voor PlayStation 4 en 5 aangekondigd.

De game werd eerder al aangekondigd, maar stond toen alleen nog maar gepland voor pc, Xbox Series X en Series S. Nu is dus ook duidelijk dat het spel naar PlayStation 4 en PlayStation 5 komt. Dit werd samen met een nieuwe trailer op de uitreiking van de Golden Joystick Awards 2020 onthuld.

Martha is Dead speelt zich af in het Toscane van 1944 tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het lichaam van een vrouw wordt gevonden aan de rand van een meer. Martha is dood en haar tweelingzus moet zien te dealen met de moord en het bijbehorende trauma.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dr Sacre heeft het leven van mijn familie veranderd, Mijn man verliet me 4 jaar geleden, ik zag getuigenis hoe Dr Sacre zijn geliefde terugbracht, ik nam daarvoor contact met hem op en mijn man kwam terug bij mij, We praten en ik vraag hem of er is hoe hij me een goede baan kan bezorgen is macht hij zei ja, maar hij vertelde me over de dubbele spaarpot, nadat hij me had uitgelegd hoe het werkt, ik vind het geweldig en accepteer het snel, daarna betaalde ik voor de doos en hij deed het gebed voor de doos, hij stuurde het naar mij en ik ontvang het, ik stopte er slechts 200 euro in en na 24 uur controleerde ik het en ik ontdekte dat het geld ongeveer 20.000 euro in de doos zat, ik gaf mijn man wat geld om een ​​heel goed bedrijf op te starten en mijn kinderen gaan hier naar een van de beste scholen in Nederland en ik gebruik de doos nog steeds tot op de dag van vandaag.Ik heb nu een gelukkig gezin dankzij Dr. Sacre, ik ben multi-rijk in Nederland, Dr. Sacre is de beste spreukmaker ter wereld, ik deel deze informatie met mensen om hen te helpen weten hoe ze rijk kunnen worden.Neem contact op met Dr Sacre via e-mail sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp +2349076034359 Dr Sacre is de beste in mijn leven Mevrouw Ameliaxd

0

Aanbevolen voor jou