Marshadow komt naar Pokémon Sun en Moon in Europa | Gamer.nl

Marshadow komt naar Pokémon Sun en Moon in Europa | Gamer.nl

De legendarische pokémon Marshadow komt deze herfst naar Pokémon Sun en Moon in Europa en de Verenigde Staten.

Marshadow werd op 15 juli al uitgebracht in Japan, tijdens de lancering van de film Pokémon The Movie: I Choose You!, maar is nog nooit eerder buiten Japan verschenen. Nu kondigt The Pokémon Company aan dat Marshadow later deze herfst in Europa en Noord-Amerika verkrijgbaar wordt.

Tu en 1 oktober en 14 november geeft een geselecteerde groep retailers gratis codes weg in Europa, waarmee de pokémon via Mystery Gift kan worden ontgrendeld in Pokémon Sun en Moon. Bij het downloaden van deze pokémon is ook de speciale Z-Crystal Marshadium Z inbegrepen, waarmee unieke aanvallen kunnen worden uitgevoerd. In Nederland zullen de codes naar verwachting bij Intertoys of Game Mania verkrijgbaar worden, aangezien tot nu toe alle dergelijke Pokémon-codes daar ook beschikbaar waren.

Marshadow is tot nu toe de enige pokémon die niet verkrijgbaar is in de Pokémon-games. Dit betekent dat de Sun en Moon-Pokédex vlak voor de lancering van Pokémon Ultra Sun en Moon op 17 november compleet gemaakt kan worden.

Er is nog weinig bekend over de content van Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon voor Nintendo 3DS. Tot nu toe is alleen een nieuwe vorm van de pokémon Lycanroc vrijgegeven.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou