Nieuws

Marksmen downloadable content voor Arma 3 beschikbaar

Voegt nieuwe wapens en multiplayermodus toe

Geschreven door David Kers op
De Marksmen downloadable content voor Arma 3 is beschikbaar. Dit maakte uitgever Bohemia Interactive bekend via een trailer.

De downloadable content voegt onder andere zeven nieuwe wapens en twee scopes toe. De update is verkrijgbaar voor 12,99 euro en brengt tevens verbeterde geluidsopties, een nieuwe multiplayermodus en nieuwe voorwerpen.

Arma 3 is een militaire simulatiegame, in zowel first- als third-person, voor pc.

Bron: Bohemia Interactive

Dit artikel delen:

Lees meer

Call of Duty: Black Ops 3 krijgt Zombies-modus Nieuwe Tony Hawk-game heet mogelijk Tony Hawk 5
3

Reacties op: Marksmen downloadable content voor Arma 3 beschikbaar

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • jaquesparblue

  • 10 april 2015 11:35
  De DLC zelf is 12.99, de bunle incl de Heli (ook 12.99) en de karts (1.49) is wel 19.99

  Ik denk toch dat Bohemia hier volledig de plank misgeslagen heeft. Samen met de release van de DLC is er ook een update uitgegaan die platform breedt zijn, zelfs de wapens (en heli's/karts van de vorige) zijn aan de normale game toegevoegd echter krijg je een popup (lekker immersive-breaking) als je er gebruik van wilt maken zolang je die DLC niet hebt.

  Erger is nog dat soortgelijke content (nieuwe wapens, heli's, voertuigen, beter geluid, weapon resting) al lang erin gemod is en vrij te downloaden. Ik betaal graag voor DLC maar wel alleen als ze ook echt iets toevoegen, arma2 deed het een stuk beter met stuk bredere content in de dlc's (arrowhead, de pmc campaign). Alles wat ze tot nu toe bij 3 hebben gedaan is mods opnieuw uitvinden en daar een flinke prijskaart aanhangen en ergernis toevoegen dmv popups voor de spelers die er niet het geld voor willen neerleggen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Kers

  • 10 april 2015 15:07
  Dat moet inderdaad 12,99 euro zijn. Bedankt voor de scherpe blik.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Sith

  • 10 april 2015 17:14
  Stellen dat mods al precies hetzelfde doen als wat BI in de updates toevoegt is wel heel kort door de bocht. Er zijn echt geen mods die de gehele helikopter flightmodel op de schop nemen, of compleet dynamische weapon resting kunnen toevoegen. Niet zonder heel veel beperkingen. Al deze engine verbeteringen zijn daarnaast onderdeel van de gratis updates.

  Wat betreft de wapens en voertuigen zelf zijn er inderdaad veel goede mods te vinden, maar heb je een beter alternatief hoe dit aangeboden moet worden? Het maken van een complete expansion kost al gauw een jaar of meer, en in de tussentijd is het toch wel erg fijn om de ontwikkelingskosten ergens mee te bekostigen. Als je vervolgens wilt voorkomen dat de hele A3 community versplintert in servers met tientallen verschillende DLC combinaties, moet je er voor zorgen dat alle spelers dezelfde wapens en voertuigen hebben.

  Ik zie zelf niet veel simpele oplossingen..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.