Mark Wahlberg speelt mogelijk Sully in Uncharted-film

Mark Wahlberg speelt mogelijk Sully in Uncharted-film

Acteur Mark Wahlberg speelt mogelijk de rol van Victor 'Sully' Sullivan in de aankomende verfilming van de Uncharted-franchise.

Dat claimt Variety. Wahlberg, bekend van films als Boogie Nights, The Fighter en The Departed, zou in gesprek zijn met de mensen achter de film. Wahlberg zou toen David O. Russell de film regisseerde nog de rol van Nathan Drake op zich nemen, maar die is inmiddels weggelegd voor Spider-Man-acteur Tom Holland.

Travis Knight (Bumblebee) regisseert de film nu. De Uncharted-verfilming moet de origine van Nathan Drake als avonturier vertellen. De productie van de film staat al jaren op de planning, maar lijkt nu toch echt op gang te komen. Op 18 december 2020 moet de film in de bioscopen draaien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Interessant, heb Mark Wahlberg altijd een goede acteur gevonden, hij is erg veelzijdig, speelt vooral in actiefilms maar ook komedies etc., dus imho een goede keus voor de rol van Nathan Drake.

0
test

@El Ninjo Heb je het artikel wel gelezen? Hij gaat de rol van Sully spelen, niet Nathan. Tom Holland gaat een jongere Nathan Drake spelen, en Mark Wahlberg een jongere Sully.

0
test

@Paxopoxo Vluchtig overheen gelezen denk ik. Een jongere Sully is ook goed

0
test

Boom!

0

Aanbevolen voor jou