Kort geleden meldden we dat Gears of War een trilogie zal worden. Alle liefhebbers zullen daarmee een gat in de lucht springen, waar de sceptici het woord 'uitmelkerij' in de mond kunnen nemen. Deze twee meningen zullen ongetwijfeld versterkt worden door de nieuwste uitspraken van Mark Rein, vice-president van Epic, de ontwikkelaar van Gears of War.

Rein ziet namelijk dat games als Metal Gear Solid, Mario, Final Fantasy en Grand Theft Auto tot in het oneindige doorgaan, en ziet eenzelfde toekomst voor Gears of War weggelegd. "Gears is een trilogie? Als we kwaliteitsgames kunnen blijven maken waar de fans van houden, waarom zouden we dan stoppen bij drie?" Hij zegt dat er "veel meer te leren valt over wat er echt gebeurt op de planeet Sera en in de levens van het Delta Squad."

De beste man heeft ons nog niet niet ingelicht over Gears of War Tennis, World of Gears of War, Gears of War: The Movie of Gears of War Wars.

Bovendien, en dat mag echt nieuws genoemd worden, belooft Mark Rein ook dat het ontwikkelingsteam bezig is Gears of War te voorzien van enkele grote verbeteringen. Houd Marketplace dus in de gaten. Lees onze review hier.