Mark Hamill en Ninja kondigen speciale Fortnite-stream aan

Mark Hamill en Ninja kondigen speciale Fortnite-stream aan

Acteur Mark Hamill heeft aangegeven dat hij later deze week nieuwe Fortnite-content gaat onthullen. De acteur doet dit via een speciale livestream die hij samen met Twitch-ster Tyler 'Ninja' Blevins presenteert.

De samenwerking tussen Fortnite en Star Wars is al enige tijd gaande. Deze maand is er al behoorlijk wat Star Wars-content aan Fortnite toegevoegd en het einde is waarschijnlijk nog niet bereikt. Mark Hamill, bekend van zijn rol als Luke Skywalker, heeft namelijk in een tweet aangekondigd dat hij samen met Tyler 'Ninja' Blevins een Xbox Sessions-stream gaat hosten en het onderwerp van de stream is duidelijk: Fortnite.

In de video geven de twee supersterren aan dat ze donderdag 19 december, tijdens de Xbox Sessions-stream, nieuwe Fortnite-content gaan bespreken. Xbox Sessions is een programma waar beroemdheden hun gameskills demonstreren. Er wordt niet specifiek gezegd dat de nieuwe content met Star Wars te maken heeft, maar de aanwezigheid van Hamill is geen toeval, zeker niet met de nieuwe film die morgen in première gaat.

Afgelopen weekend werd er een exclusief voorproefje van Star Wars: The Rise of Skywalker getoond in het openluchttheater van Fortnite. Daarnaast werden er lichtzwaarden, TIE-fighter en een hele hoop skins aan de battle royale-game toegevoegd. Wat Hamill en Ninja donderdag precies gaan onthullen is nog afwachten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mark Hamill zie je denken; “wie is die gozer met dat rare haar, nou ja het zal wel. Zolang ik maar betaald krijg”

0
test

@h4l Ben bang dat het niet lang meer duurt of de meeste mensen herkennen Hamill niet (meer) en Ninja wel. :) "Star Wars??!?!?! Ohja, dat was een modus in Fortnite!"

0
test

Twitch ster? Dat is hij niet meer nu hij bij dat andere platform zit...

0

Aanbevolen voor jou