Mario Tennis Open maakt gebruik van Streetpass | Gamer.nl

Mario Tennis Open maakt gebruik van Streetpass | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

StreetPa maakt het mogelijk om speelbare Mii-personages met anderen uit te wi elen. Het is ook mogelijk om Mii-personages van elkaar te vergelijken. Spelers kunnen hun Mii-personage uitrusten met verschillende outfits en acce oires die de statistieken van het personage veranderen. 

Nintendo heeft daarnaast een nieuwe modus aangekondigd, genaamd Ink Showdown. In deze modus schiet een Piranha Plant inktprojectielen af die de speler en zijn tegenstander moeten raken om te winnen.

De game bevat verder de optie om te sturen met behulp van de tiltfunctie. De speler kan dan richten door de handheld te bewegen. Met het touchscreen kan uit de verschillende soorten slagen gekozen worden. Er zijn ook nieuwe personages, zoals Luma uit Super Mario Galaxy, Baby Mario en Dry Bowser, die vrijgespeeld kunnen worden door speciale QR-codes ter scannen met de 3DS. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou