Mario Tennis Aces-update verandert missies en avonturenmodus | Gamer.nl

Mario Tennis Aces-update verandert missies en avonturenmodus | Gamer.nl

Een update aan Mario Tennis Aces maakt veranderingen aan missies en de avonturenmodus. Ook wordt een ranking-systeem toegevoegd dat 1 juli van start gaat.

De volledige patch notes van de update zijn te vinden op de Nintendo-website. Er zijn veranderingen aan de Adventure-modus gemaakt door het opbouwen van energie in de Reflection Room en Royal Chamber aan te pa en. Ook verandert hoe vaak npc's in de Forest Practice Court Zone Shots gebruiken. Bovendien is de reactiesnelheid van npc's in Forest Edge veranderd. In welke richtingen deze veranderingen gaan, wordt niet duidelijk gemaakt.

Bovendien zijn er een paar bugfixes gemaakt aan de Tournament-modus waar voorheen de settings van de match niet overeen komen met de instellingen die van te voren zijn gemaakt. Tenslotte laat Nintendo weten dat ze personages zullen blijven balanceren.

De update voegt ook een ranking-systeem toe dat spelers hun vaardigheden aangeeft. Spelers beginnen op 2000 punten en ze kunnen na matches stijgen of dalen. Hoeveel punten een speler wint of verliest, ligt aan het verschil tu en de twee rivalen. Deze toevoeging wordt pas op 1 juli geïntroduceerd.

Mario Tennis Aces is te spelen op Nintendo Switch. In de game moeten spelers snel, maar ook strategisch handelen in tennis-matches tegen anderen of tegen npc's. Wij gaven de game een 7,5. In onze review schrijft Ron: "Mario Tennis Aces speel je maar om één reden: de veelzijdige gameplay. Wie niet als doel heeft Aces samen online of op de bank te spelen, hoeft aanschaf niet te overwegen."

Mario Tennis Aces
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou