Nieuws
Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces nerft Bowser Jr. met update

Ook trickshots aangepast

Geschreven door Pablo Bool op
Door verschillende fans werd geklaagd dat Bowser Jr. en andere personages te krachtig waren in Mario Tennis Aces. Met een update die 19 juli naar de Switch moet komen, nerft Nintendo de zoon van Bowser.

Op de Amerikaanse site van Nintendo zijn de patch notes van de update te lezen en worden de aanpassingen specifiek uitgelegd. Zo kan Bowser Jr. minder snel bewegen wanneer hij een slag aan het opladen is. Tevens is de hoek waarin Bowser Jr. een bal terugslaat verkleind.

Fans waren vooral niet te spreken over de defensieve vaardigheden van het personage. Zo zou het gemakkelijker zijn om de energiebalk van Bowser Jr. vol te krijgen en zijn de trickshots een stuk krachtiger.

Trickshots zijn voor alle personages aangepast. Met een trickshot kunnen spelers een bal terugslaan die ze eigenlijk niet kunnen bereiken. Dit is te vergelijken met een dash, waar spelers van het ene naar de andere kant van het veld kan bewegen. Een goed getimede trickshot zorgt er voor dat men zijn energiebalk vult. Waneer de trickshot te laat wordt ingezet, put het de energiebalk uit.

De update verkleint de afstand die spelers kunnen afleggen met een trickshot. Daarnaast is de tijd waarin spelers een trickshot kunnen uitvoeren kleiner geworden. Het is nu dus moeilijker geworden om een trickshot correct te te gebruiken.

Tenslotte deelt Nintendo mee dat ze personages verder balanceren voor het toernooi dat in augustus moet plaatsvinden.

Mario Tennis Aces is sinds 22 juni beschikbaar voor de Nintendo Switch. Wij gaven de game een 7,5 in onze review. Vooral de competitieve diepgang blinkt uit in de Switch-game.

Mario Tennis Aces

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Ondode tijger onthuld voor Zombies-modus in Call of Duty: Black Ops 4 Custom matches nu beschikbaar op testservers van PUBG voor pc
2

Reacties op: Mario Tennis Aces nerft Bowser Jr. met update

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  PhydomiR

  • 18 juli 2018 21:39
  Ik zie ook dat ze het bereik van alle karakters kleiner hebben gemaakt. Goede zaak. Als je de game een klein beetje door hebt komt er weinig echt aan op tennis maar meer wie als eerste een fout maakt. Samen met de nerf op de trick shots lijkt me dit ten goede van de de games.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • funnyjokes

  • 24 juli 2018 04:39
  Hi there, You've done an incredible job. I will definitely digg it and in my view suggest to my friends.I am sure they will be benefited from this web site.
  funny jokes

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.