Mario Strikers: Battle League-update voegt twee personages toe

Mario Strikers: Battle League-update voegt twee personages toe

Nintendo heeft update 1.2.0 voor Mario Strikers: Battle League uitgebracht, waarmee onder andere twee nieuwe speelbare personages toegevoegd zijn aan de game.

De speelbare personages zijn Pauline en Diddy Kong. Verder is ook de Barrel-gear en het Planetoid-stadium toegevoegd. In het hoofdmenu kan nu ook Strikers Rankings worden gevonden, waarbij spelers hun skills over de loop van tijd kunnen vergelijken. Daarnaast kunnen mensen hun supporters in het stadium nu customizen. Verder zijn er allerlei aanpassingen in de balans gedaan. Alle wijzigingen zijn in de patch notes te vinden.

Mario Strikers: Battle League kwam afgelopen juni uit voor de Nintendo Switch. Het spel scoorde een 6,5 op Gamer.nl: "Mario Strikers: Battle League Football vereist meer vaardigheid dan zijn voorgangers om de bal en de wedstrijd naar eigen hand (of voet) te zetten, maar daardoor neemt de partygamepotentie helaas af. Als er meer personages, gamemodi en speelvelden in hadden gezeten, was Battle League alsnog een fantastisch voetbalspel geweest, maar op die vlakken schiet het enorm tekort."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ben bang dat er heen nieuwe SP content gaat komen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 hahaha ik dacht waarom naar mortal kombat 8 maar je doelde op Mario kart het is nog vroeg he zullen we maar zeggen

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou