In het verkoopoverzicht van Nederland voor week 7 vinden we deze week Mario & Sonic Olympic Games op nummer één. Dit keer gaat het echter om de Nintendo DS versie in plaats van de Wii versie, die nu op nummer twee staat. Na deze twee titels komt het pas uitgebrachte Devil May Cry 4 op de derde en vierde plaats voor respectievelijk de Playstation 3 en de Xbox 360.

Het is opvallend dat Devil May Cry 4, met zijn populariteit toch achterblijft op de twee Mario & Sonic games. Dit mede aangezien deze spellen toch net iets langer uit zijn en ze vaak het best verkopen in hun eerste (of eerste twee) release weken.

Daarnaast, met betrekking tot Devil May Cry 4, zien we voor de zoveelste achtereenvolgende keer dat de Playstation 3 versie van een multiplatform spel beter verkoopt dan de Xbox 360 versie. Wellicht betekent dit dat de Xbox 360 populariteit aan het verliezen is en de Playstation 3 het steeds beter lijkt te doen in Nederland. Wat ook niet onopgemerkt mag gaan is het feit dat Nintendo 7 van de 10 plaatsen bezet in de top 10 van deze week.

Voor meer informatie en overzichten per platform kun je hier terecht.

Mario & Sonic at the Olympic Games (Nintendo DS)Mario & Sonic at the Olympic Games (Wii)Devil May Cry 4 (PS3)Devil May Cry 4 (XBOX 360)Brain Training (Nintendo DS)More Brain Training (Nintendo DS)Super Mario Galaxy (Wii)Burnout: Paradise(PS3)Maths Training (Nintendo DS)Mario Party (Nintendo DS)