In het verkoopoverzicht voor Nederland voor week 4, zijn een aantal nieuwe dingen te vinden naast een aantal kleine verschuivingen tegenover week 3. Het meest verassend is hoogstwaarschijnlijk het feit dat Mario & Sonic Olympic Games (welke vorige week op de negende plaats stond) een eerste plaats heeft weten te bemachtigen in de algemene lijst.

Daarnaast is ook de onlangs uitgegeven game Zack & Wiki voor de Wii te vinden in de top 10. De creatieve puzzelgame, welke zeer goed beoordeeld is in onze review, komt in zijn eerste week binnen op nummer acht in de verkooplijst. Ook ziet het er naar uit dat de Wii Zapper goed verkoopt, aangezien Link's Crossbow Training op zes staat.

De Call of Duty 4 games die vorige week plaats twee,drie en vier bezetten, zijn deze week collectief één plaats omlaag geschoven. Hoogstwaarschijnlijk heeft het spel met deze plaatsen gezamelijk nog wel het meest verkochte aantal games op dit moment. Naast Call of Duty 4 is ook Super Mario Galaxy één plaats gezakt en wel naar de tweede plaats in de lijst.

Voor specifieke platform overzichten kun je hier terecht.

Mario & Sonic Olympic Games (Wii)Super Mario Galaxy (Wii)Call of Duty: Modern Warfare (PS3)Call of Duty: Modern Warfare (PC)Call of Duty: Modern Warfare (Xbox 360)Link's Crossbow Training (Wii)Assassin's Creed (PS3)Zack & Wiki (Wii)Mario Party 8 (Wii)Uncharted: Drake's Fortune (PS3)