Mario populair op Pornhub sinds release Super Mario 3D All-Stars

Mario populair op Pornhub sinds release Super Mario 3D All-Stars

Nintendo-mascotte Mario wordt vaker gezocht op Pornhub sinds de aankondiging en release van Super Mario 3D All-Stars.

Dat laat de organisatie achter de website met erotische video's weten. Men heeft er zelfs infographics bij geleverd waarin de toename in zoektermen gerelateerd aan Super Mario duidelijk wordt afgebeeld.

Bij zowel de aankondiging als de release van de Switch-collectie is een fikse toename te zien. Toen het spel samen met andere vieringen omtrent Mario's vijfendertigste verjaardag werd aangekondigd, namen zoektermen rondom Mario met 142 procent toe op Pornhub. Op de releasedag zelf was ook een toename van 57 procent te zien.

Verder laat Pornhub weten dat mannen op de erotische website 571 procent meer kans hebben om naar Super Mario-termen te zoeken in vergelijking met vrouwen. Vooral in de doelgroep 25 tot 34 komt het vaak voor. In Zuid-Amerika wordt het meeste naar Super Mario gezocht op Pornhub.

Super Mario 3D All-Stars is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch en bevat Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Het spel is zowel fysiek als digitaal tot en met maart 2021 te koop. Informatie over pornografisch materiaal rondom Mario mogen Gamer.nl-bezoekers zelf vergaren.

 
 
 
 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

maar vinden ze dan ook iets?

0
test

Ik snap niet zo goed de nieuwswaarde hiervan. Dat Mario populairder is sinds de aankondiging van de nieuwe titel? Of gaat hey om 's3x sells', omdat het met PornHub te maken heeft en dat daardoor Gamer beter gelezen wordt... Maar goed, misschien zie ik het verkeerd.

0
test

@BertThaBest Gewoon categorie grappig nieuws, niet zo zuur joh.

0
test

@BertThaBest [b]Trek[/b] het je niet zo aan joh.

0
test

@BertThaBest Omdat het gewoon geinig is en scoort inderdaad!

0

Aanbevolen voor jou