Zelda: Breath of the Wild en Mario Odyssey worden speelbaar in virtual reality met Labo

Zelda: Breath of the Wild en Mario Odyssey worden speelbaar in virtual reality met Labo

Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgen updates op Switch die de games compatibel maken met Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit.

De updates komen op 25 april uit en het nieuwe Labo-pakket verschijnt op 12 april. Met dit pakket kunnen spelers met karton hun eigen vr-headset maken voor de Switch. Het Labo-pakket komt met cartridge waar allerlei games op staan, maar andere Switch-spellen hebben blijkbaar dus ook baat bij de vr-bril.

In onderstaande trailer is te zien op wat voor manier de bril samenwerkt met de games. In Super Mario Odyssey lijken spelers drie koninkrijken opnieuw te kunnen bezoeken in virtual reality, en Breath of the Wild lijkt in zijn geheel speelbaar in vr door een optie aan te vinken in het menu.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Grappig idee.. maar is dit echt lekker voor je ogen? Aangezien het scherm (en het bijkomende licht) helemaal niet voor VR functie ontwikkeld zijn verwacht ik een goede kans op koppijn.. Hopelijk komt er een item over, allicht zit ik er compleet naast.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver vermoedelijk om in te dekken. Als je aangeeft dat het zo is en tussentijds worden er aanpassingen gedaan heb je iets beweerd wat achteraf niet klopt.

0

Aanbevolen voor jou