Mario Maker 2 krijgt optie om online met vrienden te spelen

Mario Maker 2 krijgt optie om online met vrienden te spelen

Via een update na de release van de game kunnen Super Mario Maker 2-spelers alsnog online met vrienden spelen.

Eén van de grootste kritiekpunten op de aankomende game na eerder verschenen previews, was dat spelers alleen met random andere spelers levels konden spelen. Het was dus niet mogelijk om specifieke vrienden uit te nodigen om samen levels door te spelen.

Nintendo heeft die kritiek ook gehoord, zo heeft het bedrijf vandaag in zijn Treehouse-stream laten weten. Daarom komt er na de release van de game een gratis update uit dat dit wel mogelijk maakt.

Super Mario Maker 2 komt op 28 juni uit op de Switch. Er komt tevens een bundel beschikbaar waarbij een abonnement van 12 maanden op Nintendo Switch Online geleverd wordt. In het spel kunnen gamers hun eigen tweedimensionale Mario-levels maken en die online delen met anderen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nintendo die na terechte kritiek iets wijzigt in het voordeel van de gamer? Screw BotW 2, dit is het beste nieuws van de E3 Grapje natuurlijk, ik speel de rest van mijn liever MM2 alleen dan BotW 2 te missen maar toch goed om te zien dat Nintendo iets doet met de kritiek.

0

@Gamegod Ik ben toch wel verbaasd dat dit anders niet in de game zou zitten. Alsof Nintendo of de moeite niet wilde doen, of er gewoon niet goed over nagedacht heeft.

0

Aanbevolen voor jou