Mario Land 2 en Metroid 2 komen naar eShop 3DS | Gamer.nl

Mario Land 2 en Metroid 2 komen naar eShop 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Super Mario Land 2: 6 Golden Coins is de game waarin Wario zijn debuut maakt. Hij wil Mario's kasteel voor zichzelf hebben en laat iedereen geloven dat niet hij maar Mario de slechterik is. Mario moet zes speciale munten verzamelen om hier een einde aan te maken, die verspreid liggen over verschillende werelden met ieder een aantal levels.

De andere aangekondigde game voor de eShop, Metroid 2: The Return of Samus, is de enige titel binnen de Metroid-serie die voor de eerste Game Boy is verschenen. Wanneer de twee spellen precies beschikbaar komen, is niet bekend. Ook werd niets vermeld over of de titels mogelijk ook onder het amba adeursprogramma voor 3DS-gebruikers vallen, wat zou betekenen dat zij de games eerder en gratis krijgen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou