Gratis Mario-kloon over Bernie Sanders verschenen op Steam

Gratis Mario-kloon over Bernie Sanders verschenen op Steam

Er is een ware Mario-kloon over Amerikaanse presidentskandidaat Bernie Sanders op Steam verschenen. De game heet Super Bernie World en is gratis beschikbaar.

In Super Bernie World moeten spelers Sanders helpen om het presidentschap over te nemen van 'de grote kaas', Donald Trump. Sanders neemt het daarnaast op tegen andere Republikeinse politici. De setting is sterk gebaseerd op de Mario-games, met dezelfde soort vijanden en mechanieken. De trailer is hieronder te bekijken.

De game is op het moment van schrijven nog beschikbaar op Steam. Of Nintendo stappen gaat zetten om de game offline te halen is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Oh ik weet 100% zeker dat Nintendo stappen gaat nemen, want het is Nintendo. Dit ziet eruit als een rom hack van SMB en het bevat persiflages van echte politieke mensen (en idioten)... Ik denk niet dat die mensen toestemming hebben gegeven om in de game te worden opgenomen. Gratis betekent nog niet dat je vrij spel hebt.

0
test

Ze hadden beter een game kunnen maken waarbij Bernie het op neemt tegen zijn eigen Democratische Partij, want die zitten Bernie al jaren van de presidentschap af te houden. Kijken hoe lang het duurt voor Nintendo hier wat van gaat zeggen. :P Daarnaast is Bernie ook wel een vreemd mannetje, met zijn communistische ideën. Eerst steeds roepen tegen miljonairs te zijn, maar wanneer hij er op wordt aangesproken ook zelf miljonair te zijn wijzigd ie ineens zijn woorden en zijn nu de biljonairs de slechterikken. LOL!

0

Aanbevolen voor jou