Nieuws
Mario Kart Tour

Mario Kart Tour krijgt een multiplayermodus

Bèta van start gegaan, maar alleen voor Gold Pass-abonnees

Geschreven door Cody van den Bogert op
Er is een multiplayer-modus onderweg naar Mario Kart Tour. Vandaag verschijnt er een bèta van deze modus die toegankelijk is voor alle spelers in het bezit van de Gold Pass.

De bèta ging 18 december van start en loopt tot de 26ste. De bèta bevat enkel de nieuwe multiplayer-modus en is alleen beschikbaar voor Gold Pass-abonnees. De ontwikkelaar van het mobiele racespel waarschuwt de spelers van mogelijke fouten die kunnen optreden tijdens het spelen van de bèta.

Zo kan het gebeuren dat de verbinding met de tegenstanders onstabiel is of dat het spel plots bevriest. Daarnaast is de kans groot dat spelers tegen vertragingen aanlopen. Het bericht van de ontwikkelaar benadrukt het feit dat het om een testversie gaat en dat de prestaties van de volledige functie beter zijn.

De website bericht tevens dat geboekte voortgang tijdens de bèta niet overgezet kan worden naar de uiteindelijke versie. De reden hiervoor is dat bepaalde in-game specificaties nog veranderen. Ten slotte vermeldt de website dat spelers alleen op eigen risico kunnen deelnemen aan de bèta en dat ze rekening moeten houden met een snel leeglopende batterij. Daarnaast is het mogelijk dat de bèta plots wordt ingekort en verlengd, zonder waarschuwing.

Benieuwd wat wij van Mario Kart Tour vinden? Lees dan hier onze review.

Dit artikel delen:

Lees meer

Q&A: Hoe zijn games veranderd sinds 1999? Multiplayer-modus van Modern Warfare meest gespeeld in jaren
1

Reacties op: Mario Kart Tour krijgt een multiplayermodus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • TwisT

    • 20 december 2019 10:00
    Voor mij is deze game al geflopt door te launchen zonder multiplayer. Ik zie het ook 0 zitten om het nog een kans te geven.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.