Mario Kart Tour is in een week tijd 90 miljoen keer gedownload

Mario Kart Tour is in een week tijd 90 miljoen keer gedownload

De mobiele game Mario Kart Tour is in een week tijd 90,1 miljoen keer gedownload.

Het is daarmee de meest succesvolle Nintendo-game voor smartphones ooit. De mobiele Nintendo-games met de één na meest succesvolle eerste week is Animal Crossing: Pocket Camp met 14,3 miljoen downloads. Pokémon Go werd in de eerste week 38,5 miljoen keer geïnstalleerd, maar is maar voor een gedeelte van Nintendo zelf.

Mario Kart Tour is echter geheel gratis te downloaden op iOS en Android. Nintendo verdient er pas geld aan wanneer spelers aankopen doen in de app, en daar is nog niets over bekend. Spelers kunnen bijvoorbeeld een Gold Pass van 5,49 euro per maand kopen.

De karts in Mario Kart Tour trekken vanzelf op en kunnen vervolgens worden bestuurd door in een richting te swipen op het scherm. Alle speelbare personages in het spel hebben een eigen speciale item, die gebruikt kan worden tijdens de race.

In onze review omschrijven we Mario Kart Tour alseen behoorlijk schaamteloze gacha-game die de goodwill van de laatste 25 jaar Mario Kart handig gebruikt om je portemonnee leeg te kloppen. Lees hier de volledige review.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Valt voor mij enorm tegen zeg Besturing is niet echt smooth (Need for Speed Most Wanted mobile deed dit beter) Heel even gaf het mij wel dat snes gevoel..maar dat was snel weer weg nadat ik Luigi wilde karten

0
test

En bij mij vrij snel weer verwijderd.

0

Aanbevolen voor jou