Volgende week komt de Gameboy Advance uit en begint het speelplezier voor veel Nintendo gamers. Een goed moment want de grote vakantie komt eraan voor veel mensen. Echter, de games die nu uitkomen zijn nog niet de beste. De beste zijn Castlevania: Circle of the Moon, Tony Hawk's Pro Skater 2 en F-Zero Maximum Velocity. Het grote wachten is echter op games zoals Banjo-Kazooie: Grunty's Revenge, Donkey Kong Coconut Crackers, Doom en natuurlijk Mario Kart Advance.

Deze laatste heeft volgens de lijst op de officiƫle site, een naamsverandering ondergaan. Nu heet de game Mario Kart: Super Circuit. Blijkbaar wil Nintendo van het constante 'Advance' achter de namen af. Of het 100% zeker is, is helaas nog onduidelijk maar als de mensen van Nintendo weer op kantoor zitten morgen dan zullen we vast en zeker een officieel bericht te horen krijgen.

Naast een mogelijke naamsverandering kregen we ook informatie over de releasedatum. Volgens Nintendo komt Mario Kart op 21 Juli in Japan uit en op 27 Augustus in Amerika. Wanneer wij Europeanen volgen is nog onzeker maar vanwege de hogere GBA games prijzen kun je de game best goedkoop importeren en de Gameboy Advance kan alle regio's afspelen.