Mario Kart 8-dlc verschijnt volgende week | Gamer.nl

Mario Kart 8-dlc verschijnt volgende week | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het pakket bevat vier nieuwe parkoersen en vier retrobanen, waaronder parkoersen gebaseerd op The Legend of Zelda en F-Zero. Ook zitten er nieuwe personages en voertuigen in, waaronder Link uit de Zelda-reeks. Het tweede pakket, dat om Animal Cro ing draait, verschijnt in mei 2015 en kost ook 8 euro. Beide pakketten kunnen wel alvast gekocht worden en kosten samen 12 euro.

Eerder vandaag bleek al dat diverse amiibo-figuurtjes werken met Mario Kart 8. Door een amiibo-figuur op de GamePad te plaatsen, kunnen spelers hun Mii-rijder aankleden in de stijl van het personage. 

Alle nieuwe dingen in het eerste dlc-pakket:

Link
Tanooki Mario
Cat Peach

Master Bike
Blue Falcon
Tanooki Kart

Triforce Tires
Hyrule Kite

Triforce Cup:
Wii Wario's Gold Mine
SNES Rainbow Road
Ice Ice Outpost
Hyrule Circuit

Egg Cup:
GCN Yoshi Circuit
Excitebike Arena
Dragon Driftway
Mute City


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou