Mario Kart 8 Animal Crossing-dlc nu beschikbaar | Gamer.nl

Mario Kart 8 Animal Crossing-dlc nu beschikbaar | Gamer.nl

De Animal Crossing-dlc voor Mario Kart 8 is nu te downloaden in de Nintendo eShop. De dlc voegt de mannelijke en vrouwelijke Villager en Isabelle uit Animal Crossing toe, evenals Dry Bowser. Ook zitten er vier nieuwe voertuigen en acht banen in de dlc.

Daarnaast krijgen de bestaande races een 200cc-versie met een hogere maximumsnelheid. De 200cc-modus is gratis beschikbaar voor alle Mario Kart 8-eigenaren en niet exclusief voor de dlc. De Animal Cro ing-dlc kost acht euro, een bundel met zowel deze als de Zelda-dlc kost twaalf euro.

In de Grand Prix-modus moeten spelers eerst alle cups op 150cc halen om deze modus op 200cc te kunnen spelen. In multiplayerraces zijn alle banen al beschikbaar op 200cc. Dat geldt zowel voor lokale als online multiplayer en ook voor de Tournament-modus.

Verder laat de dlc spelers remmen tijdens het driften, wat vonkende banden veroorzaakt. Ook kunnen spelers computergestuurde personages toevoegen in een online multiplayerspel met Custom Rules. Daarnaast kunnen spelers op de min-knop drukken om de kaart op het scherm te laten zien.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou