Super Mario Galaxy 2 en Metroid: Other M hebben inmiddels een Amerikaanse releasedatum gekregen tijdens de Amerikaanse showcase van Nintendo. Super Mario Galaxy 2 ligt op 23 mei in de Amerikaanse winkels, Metroid: Other M op 27 juni.

Over Europese releasedata is niets bekendgemaakt, maar waarschijnlijk zullen deze niet veel verschillen van die uit Amerika. Op de Europese showcase die Nintendo morgen in Londen houdt zal waarschijnlijk een exacte datum voor Europa bekendgemaakt worden.

Oorspronkelijke bericht: Super Mario Galaxy 2 en Metroid: Other M komen waarschijnlijk ergens in de zomer van dit jaar uit. Dat meldde de Australische divisie van Nintendo gisteren.

Nintendo Benelux kan op dit moment niet bevestigen of dit betekent dat de Wii-games in Europa ook deze zomer verschijnen. Morgen houdt het bedrijf een persevenement in Londen en het is mogelijk dat daar meer duidelijkheid wordt verschaft.

Vorig jaar kondigde Nintendo Super Mario Galaxy 2 en Metroid: Other M aan. Super Mario Galaxy 2 is in ontwikkeling omdat de makers nog veel ideeën over hadden na het maken van de eerste Super Mario Galaxy. Net zoals het eerste deel zit Mario Galaxy 2 weer vol met planeten waarop gerend en gespringd kan worden.

Metroid: Other M

Metroid: Other M wordt deels ontwikkeld door Team Ninja, de ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de Ninja Gaiden-serie. Other M gaat terug naar de traditionele wijze waarop Metroid werd gespeeld.